Βεζένκοφ: «Ήμασταν απογοητευτικοί»

Το σχόλιο του Σάσα Βεζένκοφ για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι. 

Βεζένκοφ: «Ήμασταν απογοητευτικοί»

Ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε στην άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού, ο οποίος κέρδισε με άγχος το Περιστέρι στην πρεμιέρα του στα playoffs και ξεκαθάρισε πως πρέπει άπαντες να ανεβάσουν απόδοση ενόψει της συνέχειας.

«Δεν υπάρχει έλλειμμα διάθεσης. Δεν παίξαμε καλά, η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε όσες θέλετε. Άδειασμα, η ζώνη… Δεν ήμασταν εδώ, δεν παίξαμε με ενέργεια. Σίγουρα η πρώτη βδομάδα μετά το Final 4 είναι δύσκολη, αλλά έχουμε μόνο 10-15 μέρες να προετοιμαστούμε και αν δεν πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Δεν ακολουθήσαμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε στη ζώνη, χαθήκαμε λίγο, πιεστήκαμε… Μπράβο στο Περιστέρι που ο κόουτς Τόμιτς βάζει τα νέα παιδιά. Κρατάμε μόνο τη νίκη», τόνισε ο Βούλγαρος διεθνής.

«Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι γιατί ο Προμηθέας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με ξένους και Έλληνες υψηλού επιπέδου. Αν παρουσιάσουμε το σημερινό πρόσωπο θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Πρέπει να παίξουμε τον αγώνα της Παρασκευής, να δείξουμε τελείως διαφορετική εικόνα, για μας, για τους κόπους μας κι αυτό που κάνουμε εννιά μήνες», πρόσθεσε.

«Ο κόσμος είναι δίπλα μας, στα δύσκολα, στα ταξίδια, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, αλλά η εικόνα μας σήμερα δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, κάτω τα κεφάλια και να δουλέψουμε για τον μεγάλο μας στόχο. Το παρελθόν είναι παρελθόν, ο στόχος και το κίνητρο είναι τόσο μεγάλο που δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Προμηθέας έχει έξι ξένους πολύ καλούς και Έλληνες εθνικής ομάδας. Αν παρουσιάσουμε ίδια εικόνα, θα χάσουμε».