Παναθηναϊκός: Με γεμάτο… απουσιολόγιο κόντρα στον Ηρακλή

Χωρίς τους τραυματίες Καββαδά και Έβανς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ηρακλή αύριο (14/5) στο Ιβανώφειο για την 26η αγωνιστική. Τελευταία στιγμή η απόφαση για Μποχωρίδη και Σίβα

Παναθηναϊκός: Με γεμάτο… απουσιολόγιο κόντρα στον Ηρακλή

Με αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστεί στο τζάμπολ του αγώνα με τον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός αύριο (14/5) στο Ιβανώφειο για την 26η αγωνιστική της Basket League.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα του Κώστα Μέξα και για άλλη μια φορά η λίστα με τα προβλήματα, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Βόβορας, ήταν μεγάλη.

Για την ακρίβεια, ο Βασίλης Καββαδάς είναι στα «πιτς», καθώς έχει υποστεί θλάση στην αριστερή γαστροκνημία, όπως έδειξε η μαγνητική της Πέμπτης (12/5), ενώ εκτός παραμένει και ο Τζέρεμι Έβανς με τράβηγμα.

Από εκεί και πέρα, οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Πέιτον Σίβα ακολούθησαν -περισσότερο προληπτικά- ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (13/5), λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Οι δύο γκαρντ θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί λίγο πριν από το παιχνίδι.