Καμπερίδης: «Το δικαιούμαστε και θα παλέψουμε ως το τέλος για τα πλέι-οφ»

Ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στο παιγνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό, αλλά και για τον στόχο του Δικεφάλου του βορρά που είναι η είσοδος στα πλέι-οφ.

Καμπερίδης: «Το δικαιούμαστε και θα παλέψουμε ως το τέλος για τα πλέι-οφ»

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με εξαιρετική ψυχολογία του στο ματς με τον Ιωνικό, έπειτα από την νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Καμπερίδης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πήραμε μία σημαντική νίκη στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν. Μία νίκη, για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και να πάμε με ακόμη καλύτερη ψυχολογία στα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Δυστυχώς δεν κατάφερα να παίξω στο προηγούμενο παιχνίδι, ελπίζω όμως ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στη συνέχεια. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια, ανεξάρτητα με το ποιος είναι στο παρκέ. Και για να το κάνουμε αυτό, είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να έχουμε συγκέντρωση στον στόχο και να βγάζουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο.

Νομίζω ότι μπορούμε να προλάβουμε τα πλέι οφ. Το δικαιούμαστε και θα το παλέψουμε ως το τέλος. Και για τα πλέι οφ, αλλά και για την εξάδα.

Πρέπει όμως να έρθουν τα αποτελέσματα για να το πετύχουμε και η αρχή πρέπει να γίνει στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Είναι ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, καίγεται για αποτελέσματα, είναι επικίνδυνος αντίπαλος, οπότε πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει από την αρχή ως το τέλος του αγώνα».