Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Σίβα

Ο Πέιτον Σίβα ήταν εδώ και μέρες ο πρώτος στόχος του Γιώργου Βόβορα και όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα τον «ντύσει» στα χρώματα του. 

Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Σίβα

Τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας ολοκλήρωσε ο Πέιτον Σίβα με τη φανέλα των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς και όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Το όνομα του βραχύσωμου γκαρντ βρίσκεται εδώ και καιρό στα πλάνα του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βόβορα να τον έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στις ελάχιστες επιλογές για τον «άσο».

Η απόκτησή του από τους «πράσινους» και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία, με το θέμα να κλείνει το προσεχές διάστημα και τον πρώην παίκτη της Άλμπα Βερολίνου να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τη φετινή σεζόν, ο Πέιτον Σίβα είχε 11.8 πόντους (με 36.6% στα σουτ εντός παιδιάς), 2.5 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά 26.7 λεπτά συμμετοχής, σε μια ομάδα που συνυπήρξε -μεταξύ άλλων- με τον Τσέισον Ραντλ (πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης) και τον Γιάνι Βέτζελ (νυν της Μπασκόνια).