Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τη Βαλένθια ο Χάνλαν

Ο Καναδός γκαρντ Ολιβιέ Χάνλαν είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την ισπανική Βαλένθια, ώστε να αποδεσμευθεί από τον Άρη και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους «πορτοκαλί»

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τη Βαλένθια ο Χάνλαν

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Βαλένθια βρίσκεται ο Ολιβιέ Χάνλαν, ο οποίος είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την ισπανική ομάδα.

Ο Καναδός γκαρντ όπως όλα δείχνουν φόρεσε τη φανέλα του Άρη για τελευταία φορά στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή, καθώς ήδη προβάρει εκείνη των Ισπανών, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα έχει ένα μπάι άουτ στο συμβόλαιό του, ο παίκτης έκανε χρήση του συγκεκριμένου όρου και «απελευθερώθηκε» από το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς που πλέον είναι σε δύσκολη θέση.

Κι αυτό διότι λόγω των περιορισμών που υπάρχουν μπορούν να πάρουν μόνο παίκτη που έχει το λέτερ οβ κλίαρανς στην Ελλάδα.

Ο Χάνλαν τη φετινή σεζόν με τους «κιτρίνους» είχε 20,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ, έχοντας μάλιστα δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με 35 πόντους.