Άρης: Δικαιώθηκε για την υπόθεση Ντραγκίσεβιτς

Δικαίωση για την ΚΑΕ Άρης σχετικά με την υπόθεση του Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς, με τον Αθλητικό Δικαστή να απαλλάσσει τους «κίτρινους».

Άρης: Δικαιώθηκε για την υπόθεση Ντραγκίσεβιτς

Ο Άρης δικαιώθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για την υπόθεση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, καθώς αναγνωρίστηκε ότι η μεταξύ τους συμφωνία για την καταβολή της οφειλής δεν επισύρει τιμωρία.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ είχε ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ για τη μη καταβολή μιας δόσης περίπου 50.000 ευρώ και έτσι οι «κίτρινοι» είχαν παραπεμφθεί στον Αθλητικό Δικαστή, ωστόσο οι νομικοί της ομάδας απέδειξαν ότι υπάρχει συμφωνητικό για την καταβολή της δόσης (μέχρι 31 Μαΐου, όρο που είχε αποδεχθεί και ο Ντραγκίτσεβιτς) και δεν θα έπρεπε να φτάσουν στον Αθλητικό δικαστή.

Πιο συγκεκριμένα το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ παρουσίασε τα έγγραφα για τη συμφωνία που υπάρχει με τον Μαυροβούνιο σέντερ, η οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση που ο Άρης δε λάμβανε τα χρήματα από την εκκαθάριση του Στοιχήματος (όπως κι έγινε), ο αθλητής θα πάρει ολόκληρο το ποσό της οφειλής μετά το τέλος της σεζόν, κι έτσι ήρθε και η δικαίωση για τους «κίτρινους».

Προτεραιότητά της ΚΑΕ σε κάθε περίπτωση, παραμένει η τακτοποίηση των οφειλών του παρελθόντος, η οποία προχωρά με σταθερούς ρυθμούς, αφού έχουν ήδη εξοφληθεί δεκάδες πιστωτές.