Αργυρούλης: «Όνειρό μου να αποτελέσω το μέλλον του Ηρακλή»

Ο 16χρονος Παναγιώτης Αργυρούλης δήλωσε ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του με τον Ηρακλή, ενώ αποκάλυψε πως έχει ως όνειρο να καθιερωθεί με την ομάδα. 

Αργυρούλης: «Όνειρό μου να αποτελέσω το μέλλον του Ηρακλή»

Ο 16χρονος καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Παναγιώτης Αργυρούλης, μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε στο ΣΕΦ κάνοντας ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Basket League, ενώ δήλωσε πως ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας, την πρώτη ομάδα του Βασίλη Σπανούλη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη κάμερα της ΕΡΤ3:

Πως ένιωσε που βρέθηκε στην πρώτη ομάδα: «Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου, είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, πήρα πολύ αγάπη απ' τον κόσμο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την οικογένεια μου που με στηρίζουν τόσα χρόνια, τους δυο προπονητές μου τόσο στο εφηβικό όσο και στο ανδρικό και φυσικά τον πρόεδρο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ταξιδέψω με την αποστολή και να κάνω το ντεμπούτο μου».

Για το κλέψιμο απ' τον Σλούκα, το καλάθι και το χειροκρότημα: «Ήταν πολύ δυνατό το χειροκρότημα, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μου έδωσαν δύναμη, την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή τη στιγμή, χαρούμενος πολύ με τον εαυτό μου».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο εφηβικό και ανδρικό τμήμα: «Υπάρχει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα και δύναμη είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει και δεν έχω ξανά ζήσει, πρωτόγνωρη εμπειρία».

Για το πως ξεκίνησε και το όνειρό του: «Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας, ομάδα από όπου ξεκίνησε ο Σπανούλης, και ήρθα φέτος στον Ηρακλή, όνειρό μου είναι να παίξω επαγγελματικά μπάσκετ, να αποτελέσω το μέλλον του συλλόγου στα επόμενα χρόνια».