Χάνλαν: «Δυνατοί και αποφασισμένοι από το ξεκίνημα»

Το σχόλιο του για τιο ματς με την ΑΕΚ έκανε ο γκαρντ του Άρη, Ολιβιέ Χάνλαν. 

Χάνλαν: «Δυνατοί και αποφασισμένοι από το ξεκίνημα»

Με σχόλιο του στον ΕΣΑΚΕ, ο Ολιβιέ Χάνλαν τόνισε τα σημεία στα οποία θα πρέπει ο Άρης να προσέξει έτσι ώστε να νικήσει την ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι (13/3, 17.00). Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, κόντρα στην ΑΕΚ. Βλέποντας τη βαθμολογία, καταλαβαίνουμε ότι πολλές ομάδες εξακολουθούν να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους και αρκετές θέσεις έχουν διαφορά μιας ή δύο νικών.

Για μας το πρώτο ζητούμενο είναι η νίκη, η οποία αν έρθει θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια. Στην Αθήνα χάσαμε με διαφορά ενός πόντου, οπότε αν καταφέρουμε να κερδίσουμε με δύο ή περισσότερους, θα είναι ακόμα πιο σημαντικό το αποτέλεσμα, αφού θα πάρουμε και την ισοβαθμία με τον αντίπαλό μας.

Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Η ΑΕΚ έχει ποιοτικό ρόστερ. Όπως κι εμείς, έτσι κι αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και απουσιών, όμως οι παίκτες που θα αγωνιστούν έχουν ποιότητα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε.

Οφείλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί και αποφασισμένοι από το ξεκίνημα του αγώνα, να τους πιέσουμε και να έχουμε τον πρώτο λόγο».