Χάνλαν: «Ο Κολοσσός είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα»

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Κολοσσό για τη 16η αγωνιστική της Basket League (5/3, 17:00) και ο γκαρντ των «κιτρίνων», Ολιβιέ Χάνλαν, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση.

Χάνλαν: «Ο Κολοσσός είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα»

Η άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση Κολοσσός Ρόδου-Άρης για τη 16η αγωνιστική της Basket League (5/3, 17:00), σύμφωνα με τον γκαρντ των «κιτρίνων», Ολιβιέ Χάνλαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Κολοσσός κάνει μία πολύ καλή σεζόν και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Εμείς είδαμε πολλά παιχνίδια τους και τους μελετήσαμε. Πιστεύω ότι είμαστε προετοιμασμένοι για μία μάχη.

Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Ο Κολοσσός είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα.

Δεν έχει τον έναν παίκτη που κάνει τρελά πράγματα και διαθέτει αρκετές πηγές κινδύνου, αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε.

Είναι βασικό να έχουμε αυτοπεποίθηση. Να μη αγχωθούμε στην επίθεση και αμυντικά να είμαστε δυνατοί από το ξεκίνημα του αγώνα.

Σίγουρα όλη τη χρονιά παίζουμε με απουσίες. Αυτήν τη φορά, θα λείψει και ο Ζίριους Γουίλιαμς, ένας παίκτης κομβικός στο παιχνίδι μας, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Όμως δεν μπορούμε να στεκόμαστε στις απουσίες.

Όταν λείπει ένας ή περισσότεροι παίκτες, κάποιοι άλλοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν περισσότερο χρόνο και να παίξουν καλά. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να βγουν μπροστά και να κάνουν το ξεπέταγμα».