ΚΑΕ Άρης: Επίσκεψη στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού (pics)

Η ΚΑΕ Άρης επισκέφθηκε το σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος φίλος της ομάδας, απονέμοντας φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού. 

ΚΑΕ Άρης: Επίσκεψη στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού (pics)

Αντιπροσωπεία της ομάδα μπάσκετ του Άρη βρέθηκε εκεί που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, Χάρη Παπαγεωργίου, τον προπονητή, Γιάννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του (Δημήτρης Βαρβούνης και Βαγγέλης Σπυρίδης), τον τιμ μανατζερ, Χρήστο Ταπούτο, τον φυσιοθεραπευτή, Θόδωρος Αλεξιάδης ενώ από την πλευρά των παικτών ήταν οι Σταύρος Σχίζας, Ολιβιέ Χάνλαν και οι Άντονι Κάουαν Τζούνιορ, Γιάννης Σιδηροηλίας, Νίκος Καμάρας.

«Σίγουρα οι στιγμές δεν προσφέρονται για δηλώσεις. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, το ίδιο και η οικογένεια του ΑΡΗ και του αθλητικού κινήματος. Ένα αναπάντητο 'γιατί' αιωρείται στην ελληνική κοινωνία μετά το τραγικό συμβάν, αυτήν την εγκληματική ενέργεια. Όλη η ελληνική κοινωνία περιμένει δικαίωση και εύχομαι ολόψυχα να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο», δήλωσε ο Χάρης Παπαγεωργίου ο οποίος άφησε στο μνημείο που έχει στηθεί μια φανέλα του Χάνλαν, υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες.