Άρης: Ξαφνικό πρόβλημα με Κέλι, αναχωρεί εσπευσμένα για τις ΗΠΑ

Ο Τζέιμς Κέλι του Άρη θα αναχωρήσει με την οικογένειά του για τις ΗΠΑ λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Άρης: Ξαφνικό πρόβλημα με Κέλι, αναχωρεί εσπευσμένα για τις ΗΠΑ

Ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υποχρεώνει τον Τζέιμς Κέλι να επιστρέψει εσπευσμένα στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά του και για την ώρα είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός ψηλός του Άρη ενημέρωσε την διοίκηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πήρε άδεια να αποχωρήσει από την χώρα μας.

Το συμβόλαιο του θα παραμείνει ενεργό, χωρίς να είναι σίγουρο αν και πότε θα επιστρέψει. Μαζί του θα ταξιδέψει και η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για τους «κίτρινους» και το κενό του δύσκολα θα καλυφθεί. Την φετινή σεζόν αριθμεί 16.8 πόντους, 10.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής και αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ και πρώτο ριμπάουντερ του Άρη.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι ο Τζέιμς Κέλι αναχωρεί με άδεια για τις ΗΠΑ, λόγω σοβαρότατου οικογενειακού προβλήματος. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στο πλευρό του αθλητή της ομάδας μας για ό,τι χρειαστεί και εύχεται αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Ο Τζέιμς Κέλι δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

"Αγαπητοί φίλοι του ΑΡΗ, ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να αναχωρήσω για τις ΗΠΑ προκειμένου να το αντιμετωπίσω. Έτσι, δε θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου στους προσεχείς αγώνες. Όμως, εφόσον όλα τακτοποιηθούν, θέλω να επιστρέψω και να παλέψω για τα χρώματα του ΑΡΗ, ώστε να ανταποδώσω την αγάπη και τον σεβασμό που έχω λάβει έως τώρα. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα"».