Λαρεντζάκης: «Φίλος της ΑΕΚ μου είπε να πεθάνει η μάνα μου και να την βρω κρύα στο σπίτι»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε σε επεισόδιο που είχε με οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε στη μητέρα του παίκτη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στα Λιόσια (74-80)

Λαρεντζάκης: «Φίλος της ΑΕΚ μου είπε να πεθάνει η μάνα μου και να την βρω κρύα στο σπίτι»

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Λιόσια με 74-80 κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επιθέσεις στους παίκτες από οπαδούς της Ένωσης τόσο στο ημίχρονο όσο και στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μάλιστα σε story του στο instagram καταγγέλλει ότι δέχθηκε χυδαία επίθεση από οπαδό, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μητέρα του, κάτι που έκανε τον άσο του Ολυμπιακού να αντιδράσει.

«Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Πάρα πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι. Στο τέλος ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ μαζί με ένα παράγοντα της ομάδας και με έβριζαν χυδαία. Ούτε εκεί απάντησα, μέχρι τη στιγμή που γύρισε και μου είπε ο φίλος της ΑΕΚ να πεθάνει η μάνα μου και την βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και αντέδρασα μέσα στη φυσούνα, μόνο προς το συγκεκριμένο άτομο».

Δείτε την ανάρτηση: