Ζούμπος: «Περιμένουμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού»

Ο παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας, Φώτης Ζούμπος, έκανε δηλώσεις στον ΕΣΑΚΕ για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Ζούμπος: «Περιμένουμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού»

Ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη «Κλειστό Γυμναστήριο Περιβόλας» στην τελευταία κατά σειρά αναμέτρηση της δωδέκατης αγωνιστικής της Basket League και ο Φώτης Ζούμπος παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ αναλύοντας τις δύο ομάδες.

Ο γκαρντ των Πατρινών εξήγησε πως άπαντες στην ομάδα αναμένουν ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει πολύ δυναμικά το παιχνίδι, καθώς θέλει να αντιδράσει έπειτα από το κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα απέναντι στη ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου περιφερειακού:

«Ο κορονοϊός είναι σε πολύ μεγάλη έξαρση το τελευταίο διάστημα. Σχεδόν η μισή κατηγορία είχε κολλήσει και για αυτόν το λόγο το πρωτάθλημα πήρε αναβολή δύο εβδομάδων. Όπου και να ρωτούσα υπήρχαν και υπάρχουν άτομα που κόλλησαν ή βρίσκονται σε διαδικασία καραντίνας. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτή η κατάσταση. Όμως το πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι.

Ήταν μία περίοδος με μεγάλη αποχή από τους αγώνες. Η καθημερινότητα αποκλειστικά με προπονήσεις ήταν μονότονη, καθώς ήταν σχεδόν απαγορευτικό να διεξαχθεί έστω κάποιο φιλικό παιχνίδι. Εμείς στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ηττηθήκαμε από τη Λάρισα. Η ομάδα της Θεσσαλίας μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά, έπαιξε αρκετά συγκεντρωμένα και έδωσε μάχη. Έπαιξαν καλύτεροι από εμάς και πήραν τη νίκη.

Στο διάστημα της διακοπής προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη, που μας κόστισαν με τη Λάρισα. Ήταν δύσκολο καθώς είχαμε κρούσματα κορονοϊού και παράλληλα την αποχώρηση δύο βασικών παικτών. Πλέον επιβάλλεται να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια της σεζόν, η οποία θα είναι δύσκολη.

Στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε στην Πάτρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Γνωρίζουμε τη δυναμική του. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και μία από τις πιο ιστορικές της Ευρώπης. Προέρχονται από μία κακή εντός έδρας ήττα στην Euroleague και περιμένουμε την αντίδρασή τους.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, καθώς είναι ο αντίπαλος μας είναι υψηλού επιπέδου, που παίζει σε γρήγορο ρυθμό, διαθέτει μεγάλα κορμιά και θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό. Δυστυχώς για εμάς λόγω της πανδημίας θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε 300 φιλάθλους και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν θα είναι αυτή που όλοι θέλουμε και έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε».