Εθνικός: Έκανε και πάλι δικό του τον Φώτη Βασιλόπουλο!

Ο Εθνικός σε μια σπουδαία μεταγραφή, έκανε ξανά δικό του τον Φώτη Βασιλόπουλο

Εθνικός: Έκανε και πάλι δικό του τον Φώτη Βασιλόπουλο!

Ο Εθνικός (Β΄ Εθνική μπάσκετ) ολοκλήρωσε σήμερα τη σπουδαία μεταγραφή του Φώτη Βασιλόπουλου! Ο χαρισματικός πλέι μέικερ αποχώρησε προ ημερών απ΄ τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον οποίο είχε στην Α2 μ.ό. 16,2 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 7,4 ασίστ (κορυφαίος πασέρ της κατηγορίας).

Η ανακοίνωση του Εθνικού

Η Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού πιστή στη δέσμευσή της να κάνει πάντα ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Φώτη Βασιλόπουλου.

Ένα πραγματικά δικό μας παιδί γυρίζει για να βοηθήσει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τον Εθνικό μας.

Είναι η τρίτη του θητεία στην ομάδα, μετά την αγωνιστική περίοδο 2015-16 στην Α2 και την περασμένη σεζόν, που το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κορυφαίος πλέι μέικερ της Α2 και τη φετινή χρονιά άρχισε τη σεζόν στο Μεσολόγγι θα αγωνίζεται και πάλι με τα μπλε, μετά τις συντονισμένες ενέργειες της Επιτροπής μπάσκετ, αλλά και τη δική του επιθυμία να βοηθήσει τον Εθνικό σε ένα από τα πιο σημαντικά σταυροδρόμια της τελευταίας δεκαετίας.

Φώτη σε καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας.