ΕΣΚΑ: Επαναρχίζει η δράση στις 18 Ιανουαρίου

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες η διοίκηση της ΕΣΚΑ αποφάσισε να επανέλθει η δράση στα παρκέ. Τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα της κλήρωσης και αργότερα θα διεξαχθούν οι αναβληθέντες αγώνες

ΕΣΚΑ: Επαναρχίζει η δράση στις 18 Ιανουαρίου

Από τις 18 Ιανουαρίου τα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής θα επανέλθουν στις αγωνιστικές επάλξεις, μετά την προσωρινή διακοπή, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Αναλυτικά η διοίκηση της ΕΣΚΑ ανέφερε:

«Μετά την συνεδρίαση της ΕΟΚ στις 13/01 και την επανεξέταση των επιδημιολογικών συνθηκών, το Δ.Σ της Ένωσης αποφάσισε την επανέναρξη όλης της αγωνιστικής της δραστηριότητας σε Πρωταθλήματα, Τουρνουά και Αναπτυξιακά Τουρνουά από 18/01/2022.

Ειδικότερα από τις 18/01/2022, θα συνεχιστούν οι ήδη προγραμματισμένες αγωνιστικές ανάλογα με το πρόγραμμα κάθε διοργάνωσης. Οι αγωνιστικές που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της διακοπής θα οριστούν εμβόλιμα ή στο τέλος της Α’ φάσης κάθε Πρωταθλήματος ή Τουρνουά.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στους αγώνες καλούνται να εφαρμόζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία αλλά και η εύρυθμη συνέχιση της αγωνιστικής δραστηριότητας».