Προμηθέας: Σε «ρήξη» με Αϊζάια Μάιλς

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις του Αϊζάια Μάιλς με το Προμηθέα Πατρών. 

Προμηθέας: Σε «ρήξη» με Αϊζάια Μάιλς

Από ότι φαίνεται οι σχέσεις του Προμηθέα με τον Αϊζάια Μάιλς πάνε από το κακό στο χειρότερο. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε έντονη διαμάχη σχετικά με ένα τραυματισμό του παίκτη. Η ΚΑΕ από τη πλευρά της δηλώνει πως ο παίκτης δεν χρειάζεται επέμβαση, ενώ η πλευρά του αθλητή δηλώνει το ακριβώς αντίθετο, επικαλούμενη μάλιστα και γνώμες δικών του ιατρών.

Οι Πατρινοί μάλιστα κάλεσαν σε απολογία τον Μάιλς υποστηρίζοντας ότι στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό δεν ήθελε να παίξει, ενώ ήταν στην 12άδα, με τον Μάιλς να απαντάει εγγράφως. Η συνέχεια αναφέρει ότι ο παίκτης κατ’ αρχάς ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο με δική του πρωτοβουλία και έξοδα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει την δικαστική οδό για να λύσει τις διαφορές του με τους Αχαιούς.

Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο Προμηθέας εναπόθεσε πολλές ελπίδες στο πρόσωπο του Αμερικανού φόργουορντ, για τον οποίο δεν δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, βλέποντας τον να κάνει τρομερή χρονιά με τη φανέλα της Χαποέλ Χολόν όπου αρίθμησε 15,1 πόντους με 55,3% από τη γραμμή του τριπόντου.