Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός: Αναβολή λόγω κορονοϊού

Μία ακόμη αναβολή στη Basket League λόγω κορονοϊού. Μετά το Λάρισα – Άρης, αναβλήθηκε και το ματς του Απόλλωνα Πάτρας με τον Παναθηναϊκό.

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός: Αναβολή λόγω κορονοϊού

Αναβολή και στον αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

«O προγραμματισμένος για την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 Απόλλωνας Πάτρας Oscar – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, αναβάλλεται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας της KAE Απόλλωνας Πάτρας Oscar.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, την Πέμπτη (30/12), ο ΕΣΑΚΕ για τον ίδιο λόγο, εξαιτίας κρουσμάτων στην ομάδα της Λάρισας ανέβαλε την αναμέτρηση των Θεσσαλών με αντίπαλο τον Άρη.

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ, αναβάλλεται η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Λάρισα-Άρης, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Λάρισας.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ», αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.