Ο Γκρίφιν έβρισε την ΑΕΚ για τα οφειλόμενα! - Θίοντορ: «Μου χρωστάνε 20 χιλιάδες»

Μετά τον Ταϊρίς Ράις, στον... χορό των διαμαρτυριών για τα χρήματα που τους οφείλει η ΑΕΚ μπήκαν και οι Τζόρνταν Θίοντορ, Μάλκολμ Γκρίφιν, με τον τελευταίο μάλιστα να ποστάρει υβριστικό περιεχόμενο για τον «δικέφαλο»!

Ο Γκρίφιν έβρισε την ΑΕΚ για τα οφειλόμενα! - Θίοντορ: «Μου χρωστάνε 20 χιλιάδες»

Οι Τζόρνταν Θίοντορ και Μάλκολμ Γκρίφιν είναι οι τελευταίοι που προστέθηκαν στη σειρά παικτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται δημόσια για τα χρήματα που τους οφείλει η ΚΑΕ ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ μου οφείλει 20.000» ανέφερε ο Θίοντορ σχολιάζοντας σε ποστ στο Instagram, ενώ ο αθλητής του ΠΑΟΚ ήταν πιο... επιθετικός βρίζοντας τον «δικέφαλο» για το γεγονός ότι του χρωστάει χρήματα: «Η ίδια ομάδα μου οφείλει 19.000... Γαμ... η ΑΕΚ»!

Πριν από δύο μέρες ο Ταϊρίς Ράις με ανάρτηση του είχε αναρωτηθεί αν θα τον πληρώσει η ΑΕΚ για το διάστημα που συνεργάστηκαν, γράφοντας τα ακόλουθα:

«Αναρωτιέμαι αν η ΑΕΚ θα με πληρώσει ή όχι. Πάει πάνω από ένας χρόνος που ήμουν εκεί και βρέθηκαν για δύο μήνες στην ομάδα. Έχω κερδίσει στο δικαστήριο και όλα...

Κάποια στιγμή δεν θα έχουν επιλογή. Πιο παλιά είχα κερδίσει σε μία υπόθεση και πήρα τα χρήματά μου τρία χρόνια μετά. Διπλά κιόλας. Οπότε, αν θέλουν, ας περιμένουν. Έχω υπομονή».

Η δε σελίδα του Instagram (overseasfits), στην οποία πόσταραν οι Γκρίφιν και Θίοντορ, σχολίασε το θέμα, ως εξής:

«Όταν ένας σύλλογος χρωστάει χρήματα στους παίκτες, δεν πρόκειται να πληρωθούν, αλλά αυτές οι ομάδες σε προσέλαβαν για τις υπηρεσίες σου και ξέρουν ότι άφησες την οικογένεια και το σπίτι για να δουλέψεις στη χώρα τους.

Το πιο τρελό πράγμα είναι ότι πολλοί παίκτες εξακολουθούν να έχουν συλλόγους που τους χρωστάνε χρήματα ελπίζοντας ότι θα πληρωθούν, οπότε τα κρατούν για τους εαυτούς τους».