ΑΕΚ: Νέοι διακανονισμοί με Ζήση και Γιάνκοβιτς

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με τους Νίκο Ζήση και Βλάντο Γιάνκοβιτς σε νέο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των οφειλών, όχι όμως και με τον Γιόνας Ματσιούλις, που απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων»

ΑΕΚ: Νέοι διακανονισμοί με Ζήση και Γιάνκοβιτς

Η ΑΕΚ έχει σοβαρό πρόβλημα με την εξυπηρέτηση των διακανονισμών στους οποίους έχει προχωρήσει με διάφορους οφειλέτες, αφού δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Έτσι η διοίκηση ξεκίνησε προσπάθειες για να προχωρήσει σε νέες συμφωνίες με την ελπίδα βέβαια αυτή τη φορά να μπορέσει να τις τηρήσεις.

Πρόσφατα λοιπόν η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει σε νέο διακανονισμό με τον Νίκο Ζήση και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν το ίδιο και με την περίπτωση του Γιόνας Ματσιούλις, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ περιμένει τα τελευταία δικαιολογητικά, προκειμένου τις επόμενες ώρες να κλείσει τον φάκελο της ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δύσκολα θα αποφύγει τη μείωση ενός βαθμού, αν η υπόθεση παραπεμφθεί στον Αθλητικό Δικαστή, δίχως το «ναι» του Ματσιούλις.

Ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί ότι από τη στιγμή που ο Αθλητικός Δικαστής βγάλει την απόφασή του (για -1 βαθμό) η ΑΕΚ θα έχει περιθώριο 15 ημερών να ρυθμίσει και την υπόθεση του Ματσιούλις και να πάρει πίσω τον βαθμό.