ΠΑΟΚ: Άλλα πέντε κρούσματα κορονοϊού και αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ιωνικό!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πέντε, ακόμη, κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις του - φτάνοντας τα οκτώ συνολικά - και υπέβαλλε αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ιωνικό το προσεχές Σάββατο (18/12)

ΠΑΟΚ: Άλλα πέντε κρούσματα κορονοϊού και αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ιωνικό!

Σε όξυνση βρίσκεται το πρόβλημα του κορονοϊού στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε πέντε νέα κρούσματα - με τα οποία έφτασε τα οκτώ συνολικά - και ζήτησε, με επίσημο αίτημα του στον ΕΣΑΚΕ, την αναβολή του αγώνα του με τον Ιωνικό που είναι προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο (18/12).

Αίτια τα προβλήματα στελέχωσης των Θεσσαλονικέων, αφού τα έξι από τα οκτώ κρούσματα αφορούν παίκτες και προπονητές της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι από τα αποτελέσματα των νέων διαγωνιστικών τεστ, πέντε ακόμη μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19. Τα πέντε μέλη του αγωνιστικού τμήματος απομονώθηκαν, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά και καθώς ο συνολικός αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι ήδη πολύ μεγάλος, κατατέθηκε αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του προγραμματισμένου για το Σάββατο (18/12) αγώνα με τον Ιωνικό».