Μέξας: «Συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί εναντίον του Ιωνικού»

Ο τεχνικός ηγέτης του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, δήλωσε ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Ιωνικό για την Basket League ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει τα «θέλω» της σε πολύ υψηλά επίπεδα για να μπορέσει με αποφασιστικότητα να πάρει τη νίκη, έστω κι αν απουσιάζει ο κόσμος των «κυανόλευκων».

Μέξας: «Συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί εναντίον του Ιωνικού»

Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (15/12, 19:30, ΕΡΤ 3) τον Ιωνικό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (14/12) την προετοιμασία τους για τον αγώνα, που θα γίνει στο κεκλεισμένων των θυρών Ιβανώφειο, με μία μεσημεριανή προπόνηση. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην του Γιώργου Πετανίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ομάδα της Νίκαιας. Πριν μπουν στο γήπεδο, οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον αυριανό αντίπαλό τους.

Σε δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Ιωνικό, ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Τα "θέλω" από την πλευρά μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχει κάνει ισάριθμες πολύ σπουδαίες νίκες, γεγονός που δείχνει τη δυναμική της».

Ακολούθως ο τεχνικός του «γηραιού» ανέφερε τα στοιχεία που θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του προκειμένου να μπορέσει να πάρει την πολύτιμη νίκη: «Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Να δείξουμε εξαρχής ότι θέλουμε πολύ τη νίκη, να επιβάλουμε όσο γίνεται το παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου, για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ματς στο μεγαλύτερό του μέρος. Σίγουρα η απουσία του κόσμου δυσκολεύει το έργο μας, αλλά πρέπει να το υπερκεράσουμε και αυτό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».