Καστρίτης: «Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη βαριά ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ και ανέλαβε τις ευθύνες για την κακή εικόνα των «κιτρίνων» στο ντέρμπι της Πυλαίας

Καστρίτης: «Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας»

Ο Άρης γνώρισε τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας και ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη βαριά ήττα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα των «κιτρίνων», αλλά και τον τραυματία Πουλιανίτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχουμε να αναλύσουμε πολλά. Ξεκινήσαμε με 15-0 πίσω και 29-6.Δεν είχαμε καμία ελπίδα να το γυρίσουμε. Ήταν ξεκάθαρο πως δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν τις ψάχνουμε. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, θα συζητήσουμε θα αναλύσουμε τα λάθη μας , θα μείνουμε οικογένεια.

Ο προπονητής έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Θα μείνουμε όλοι μαζί, θα τους στηρίξουμε όλους. Δεν ξεχνάμε πως έχουμε αγωνιστεί και το πόσο θέλουμε να πετύχουμε φέτος.

Είναι μια στενάχωρη βραδιά, πρέπει να επιστρέψουμε και μέχρι το τέλος πρέπει να κάνουμε αυτό που αναλογεί στον σύλλογο και στην ομάδα μας. Ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο που ξέρουμε όλοι πως νιώθει σήμερα».

Για την άμυνα: «Υπάρχουν και αυτές οι βραδιές. Δε λειτουργούσε τίποτα και ήρθε στην πιο ακατάλληλη στιγμή απέναντι στον από ακατάλληλο αντίπαλο. Με ηρεμία και σύνεση να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε πολύ δρόμο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προερχόταν από μεσοβδόμαδο παιχνίδι και έπαιξε με πολλή ενέργεια:

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ξεκάθαρα την εντύπωση ότι έπαιζε ένα παιχνίδι τελικό, χωρίς αύριο, έδειξαν μεγάλο θέλω και σε τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερα. Εμείς δεν προσεγγίσαμε καν στο να δείξουμε ότι το θέλουμε. Είναι θέμα προσέγγισης και σε συνδυασμό με την τεράστια ορμητικότητα του αντιπάλου εξελίχθηκε το ματς όπως εξελίχθηκε. Θέλει ειδικές πνευματικές ικανότητες για να ισορροπήσεις και να επανέλθεις».

Για τον Πουλιανίτη: «Πονάει πολύ και πρέπει να δούμε πως θα είναι. Έχει υποστεί διάστρεμμα και περιμένουμε να δούμε την κατάστασή του».