Δέδας: «Θέλουμε να ζεστάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ» (vid)

Στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρας (81-77) για την 9η αγωνιστική της Basket League, ο προπονητής του «Δικεφάλου», Στέφανος Δέδας, αναφέρθηκε στην καλή άμυνα των γηπεδούχων αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Δέδας: «Θέλουμε να ζεστάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ» (vid)

Η ΑΕΚ πήρε μία σημαντική νίκη επί του πρωτοπόρου Προμηθέα με 81-77 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 9η αγωνιστική της Basket League και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο ο Στέφανος Δέδας, παρ' ότι αναγνώρισε το δίκαιο της επικράτησης της ομάδας του, κράτησε χαμηλούς τόνους και υπογράμμισε ότι σκοπός της «Ένωσης» είναι να ζεστάνει ξανά τους φιλάθλους της.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες μου. Το ματς κρίθηκε στην καλή μας άμυνα στον Ρέι. Αν είχαμε γλιτώσει κάποιες δεύτερες επιθέσεις του Προμηθέα, θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Να μη χρειαστεί να το κάνουμε στο τελευταίο λεπτό. Ειδικά τα δύο τρίποντα του Μάιλς σε "πενήντα-πενήντα" καταστάσεις και μετά από διεκδικούμενες φάσεις τούς κράτησαν στο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Κερδίσαμε δίκαια, παίξαμε δυνατά και θέλουμε να ζεστάνουμε τον κόσμο. Ήταν μια σημαντική νίκη, ωστόσο ακολουθούν πιο κρίσιμα ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ώθηση και το χειροκρότημα. Όχι μόνο αυτούς που ήταν εδώ, αλλά και τους διακόσιους που ήρθαν στο ματς με τη Ρίγα».