Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με Αγγελόπουλους στο ΣΕΦ - Υπάρχουν ακόμη 2.500 εισιτήρια

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το "παρών" στο ΣΕΦ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό - Έχουν απομείνει περίπου 2.500 εισιτήρια για τους ενδιαφερόμενους. 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με Αγγελόπουλους στο ΣΕΦ - Υπάρχουν ακόμη 2.500 εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (22/11, 19.30, ΕΡΤ-3) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις, ύστερα από 1.100 μέρες!

Παρουσία των προέδρων, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλων, έγινε η σημερινή (21/11) προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη διοίκηση να εμψυχώνει παίκτες και προπονητές για νίκη επί του Παναθηναϊκού. Οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν τη νίκη για πολλούς λόγους, ενώ θέλουν να αξιοποιήσουν και την αγωνιστική υπεροχή τους.

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 8.100 εισιτήρια και μένουν προς διάθεση άλλα (περίπου) 2.500. Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ έβγαλε σήμερα (21/11) μέρος της προπόνησης. Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αλλά όλα δείχνουν πως θα προτιμηθεί στη θέση του ο Κουίνσι Έισι. Ο Γάλλος είναι ανέτοιμος.