Καμπερίδης: «Ίσως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός»

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Καμπερίδης, μίλησε για το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της φετινής Basket League.

Καμπερίδης: «Ίσως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός»

Αναλυτικά το blog του Γιώργου Καμπερίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη και σίγουρα είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις εκτός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήταν η πρώτη μου φορά και ένιωσα πολύ ωραία!

Ακόμα πιο χαρούμενο με έκανε το γεγονός ότι είχαμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη και εμείς τους το ανταποδώσαμε στο τέλος.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μία πολύ καλή ομάδα. Την καλύτερη ίσως ομάδα του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως σε κάθε παιχνίδι, να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παλέψουμε ως το τέλος.

Μετά τον Ολυμπιακό, συνεχίζεται το δύσκολο πρόγραμμα μας, καθώς έχουμε κάποια παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο που έχουμε θέσει και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».