Μάντζαρης: «Να πετύχουμε τους στόχους μας»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. 

Μάντζαρης: «Να πετύχουμε τους στόχους μας»

Τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες και αναχωρεί από το Ισραήλ. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Δευτέρα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη,. Έτοιμος και απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, ο 31χρονος γκαρντ μίλησε στο www.paokbc.gr.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει αγκαλιάσει με την συμπεριφορά του και τα εκατοντάδες μηνύματα που έχω λάβει και με καλωσορίζουν στην ομάδα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης και αναφέρθηκε στους στόχους του. «Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Ο Μάντζαρης αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που προηγήθηκαν μέχρι την επίτευξη της συμφωνίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζόπουλο. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Χατζόπουλο που επέμεινε με τον τρόπο του και έδειξε πόσο ήθελε να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις μας».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα αγωνιστεί με τον αριθμό «16» στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League.