Α2 μπάσκετ ανδρών: Στις 24 Νοεμβρίου ο αγώνας Χαρίλαος Τρικούπης - Μαρούσι

Για τις 24 Νοεμβρίου ορίστηκε να γίνει το αναβληθέν παιχνίδι μεταξύ του Χαρίλαου Τρικούπη και του Αμαρουσίου για την 1η αγωνιστική της Α2 ανδρών στο μπάσκετ, σύμφωνα με σημερινή (3/11) ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Α2 μπάσκετ ανδρών: Στις 24 Νοεμβρίου ο αγώνας Χαρίλαος Τρικούπης - Μαρούσι

Τον ορισμό του αναβληθέντος αγώνα που ήταν αρχικώς προγραμματισμένος για σήμερα (3/11) μεταξύ του Χαρίλαου Τρικούπη και του Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών, έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η διοργανώτρια αρχή του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος της χώρας αποφάσισε το εν λόγω παιχνίδι, το οποίο αναβλήθηκε χθες (2/11), να πραγματοποιηθεί 21 ημέρες μετά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του. Συγκεκριμένα θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 5.00 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου.

«Ο αναβληθείς αγώνας ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης - ΓΣ Αμαρουσίου, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, ορίζεται να διεξαχθεί στις 24/11/2021 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ.