Ολυμπιακός: Στην Κωνσταντινούπολη ο Σλούκας - Κέρασε «φαρμάκι» τον Βέσελι - Του κάνει το τραπέζι!

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει διήμερο ρεπό και ο Κώστας Σλούκας με τη σύζυγό του έκαναν ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη - Μάλιστα, θα κάνει και το τραπέζει στον φίλο του Γιαν Βέσελι, τον οποίο και «πίκρανε».

Ολυμπιακός: Στην Κωνσταντινούπολη ο Σλούκας - Κέρασε «φαρμάκι» τον Βέσελι - Του κάνει το τραπέζι!

O Kώστας Σλούκας μεγάλωσε μπασκετικά στον Ολυμπιακό (2008-2015), αλλά πέρασε και μία γεμάτη πενταετία (2015-2020) στη Φενέρμπαχτσε. Εκεί δημιούργησε και μία στενή φιλία με τον Τσέχο φόργουορντ/σέντερ, Γιαν Βέσελι. Οι δύο παίκτες έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους, με τον ψηλό της Φενέρ να δίνει το "παρών" και στον γάμο του Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Η... μοίρα τους έφερε πρωταγωνιστές στην τελευταία φάση του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε. Ο Κώστας Σλούκας ευστόχησε στο τελευταίο και κρίσιμο σουτ, μπροστά στον Γιαν Βέσελι, το οποίο και έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες.

Με το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάν Βέσελι πήρε αγκαλιά τον Κώστα Σλούκα, δίνοντάς του συγχαρητήρια για το καλάθι που έβαλε. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, εντός και εκτός παρκέ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει διήμερο ρεπό, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή και ο Κώστας Σλούκας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός. Ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί ο Έλληνας γκαρντ είδε παλιούς φίλους και γνωστούς, ενώ θα κάνει και το τραπέζι στον καλό του φίλο, Γιαν Βέσελι. Τον... πίκρανε στο ΣΕΦ, θα τον γλυκάνει στην Πόλη. Έτσι είναι οι φίλοι!

Ο Σλούκας επέστρεψε (και) για αυτά τα σουτ!

Oλυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Η ηγετική εμφάνιση και τα «καυτά» καλάθια του Σλούκα (vid)