Ηρακλής: Ο Κουφός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία

Η διοίκηση του Ηρακλή ήρθε σε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό Στέργιο Κουφό, που πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις. Χωρίς Τέρνερ και Σκορδίλη αύριο (24/10) κόντρα στον Ολυμπιακό

Ηρακλής: Ο Κουφός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία

O Στέργιος Κουφός θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής του Ηρακλή καθώς έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας

Μάλιστα άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα η έναρξη της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό να πιάνει δουλειά από την Δευτέρα (25/10).

Οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να κάνουν μια νέα αρχή με τον Στέργιο Κουφό μετά το «διαζύγιο» με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ήττες και δύσκολα θα αποφύγει την τρίτη στη σειρά καθώς αύριο (24/10) αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Τέρνερ και Σκορδίλης για διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος βρίσκεται στις ΗΠΑ προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην σύζυγό του που γεννάει, ενώ ο δεύτερος είναι τραυματίας στη μέση.