Αντετοκούνμπο για Σπανούλη: «Χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης»

Το δικό του σχόλιο για την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Αντετοκούνμπο για Σπανούλη: «Χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη, προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σπανούλης: «Νιώθω πολύ γεμάτος, ο Ολυμπιακός ήταν η Ιθάκη μου»

Ο «Greek Freak» εκθείασε τον αρχηγό του Ολυμπιακού για τα όσα κατάφερε τονίζοντας μάλιστα πως προσπαθεί να πάρει τη σκυτάλη από τον «Kill Bill».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως έγινε η μεταγραφή του Σπανούλη

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Γεια σου Βασίλη, κατ' αρχάς θέλω να σου πω ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ, για όσα έχεις κάνει και για εμένα... Αυτή τη νοοτροπία που έχεις, λίγοι την είχαν... Και γι' αυτό ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Και αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ ο ίδιος. Δεν ήταν το ταλέντο, δεν ήσουν ο πιο ψηλός, δεν ήσουν ο πιο γρήγορος, δεν ήσουν ο πιο δυνατός αλλά δούλευες σκληρά. Ήμουν στην Εθνική μαζί σου για έναν χρόνο και έμαθα πάρα πολλά από εσένα.΄'Όπως κι εσύ πήρες την σκυτάλη από τον Νίκο (Γκάλη), προσπαθώ να πάρω την σκυτάλη από εσένα και να συνεχίσω αυτή τη νοοτροπία και να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Όπως μάθαμε πάρα πολλά από τον Γκάλη, έχουμε μάθει και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης! Ευχαριστούμε Βασίλη».