Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Θα γίνει μεγάλο φιλικό για τον Σπανούλη τον επόμενο Σεπτέμβριο»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και στον τρόπο με τον οποίο η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον «Kill Bill». 

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Θα γίνει μεγάλο φιλικό για τον Σπανούλη τον επόμενο Σεπτέμβριο»

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος προανήγγειλε ότι θα γίνει μεγάλο φιλικό για τον Βασίλη Σπανούλη τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως έγινε η μεταγραφή του Σπανούλη

Αρχικά δήλωσε: «Είμαστε εδώ σήμερα για να τιμήσουμε τον Βασίλη Σπανούλη, τον μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα στην ιστορία του Ολυμπιακού και έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είμαστε τυχεροί που ζήσαμε τη δεκαετία Σπανούλη. Όπως ξέρετε από το 2004 βάζαμε χρήματα στην ομάδα και το 2009 πήραμε τις μετοχές. Ένα χρόνο αργότερα φέραμε τον Σπανούλη. Γύρω του χτίστηκε μια ομάδα με πνεύμα refuse to lose, με άρνηση στην ήττα. Χωρίς να έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ, πάντα με καλούς παίκτες και κορυφαίους προπονητές. Χτίστηκε αυτό που ξέρετε όλοι με τις back-to-back Euroleague, τους τελικούς του '15 και του '17, με τα πρωταθλήματα που πήραμε στην Ελλάδα, που αναλογικά ήταν λιγότερα από όσα έπρεπε να έχουμε πάρει. Είμαστε σήμερα εδώ σε μια νέα σελίδα για το ελληνικό μπάσκετ. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ξαναπάει σε Final Four. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε ξανά την Euroleague. Αλλά αυτά που ζήσαμε με τον Βασίλη είναι δύσκολο να τα ζήσουμε ξανά. Δεν περίμενε κανείς όσα κάναμε τότε. Οι τίτλοι, οι ανατροπές... Η πειθαρχία και η αγωνιστική αξία του Βασίλη έκαναν καλύτερους τους συμπαίκτες του, έδινε το παράδειγμα και ήμασταν τυχεροί που τον είχαμε. Αυτό που ζήσαμε θα είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα και τα επόμενα χρόνια».

Σπανούλης: «Νιώθω πολύ γεμάτος, ο Ολυμπιακός ήταν η Ιθάκη μου»

Για το πως ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Σπανούλη: «Θα γίνει ένα μεγάλο φιλικό, για να τιμηθεί ο Βασίλης τον Σεπτέμβριο του 2022. Δεν έχουμε επιλέξει ακόμα αντίπαλο, αλλά θα είναι πολύ καλός, για να τιμηθεί ο Βασίλης και να γεμίσει το ΣΕΦ για τον Βασίλη».

Για το αν θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο. 7: «Θα κάνετε υπομονή μέχρι το Σεπτέμβριο, για το φιλικό που είπαμε».