Καλύτερος προπονητής ο Πασκουάλ- Άλλον ψήφισαν οι δημοσιογράφοι

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πήρε το βραβείο του προποντή της χρονιάς για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Καλύτερος προπονητής ο Πασκουάλ- Άλλον ψήφισαν οι δημοσιογράφοι

Ο Τσάβι Πασκουάλ ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής στην Basket Leaug για δεύτερη συνεχή φορά. Στην καθιερωμένη ψηφοφορία οι αρχηγοί και οι προπονητές των 14 ομάδων έδωσαν εννιά θετικές ψήφους στο Καταλανό που συγκέντρωσε 32,14% έναντι του δεύτερου Ηλία Παπαθεοδώρου που πήρε 28,57%.

Στην προτίμηση του φίλαθλου κοινού ο Πασκουάλ πήρε 56,54% με τους Ηλία Παπαθεωδόρου και Μάκη Γιατρά να ισοβαθμούν με 9,54%.

Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων πρώτος αναδείχθηκε ο Μάκης Γιατράς με 32,56% και δεύτερος ο προπονητής των ''πρασίνων'' που στο γενικό σύνολο βγήκε πρώτος.

Μετά την ανάδειξη του ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν και με ανέδειξαν προπονητή της χρονιάς.Είναι μια σπουδαία τιμή. Περισσότερο απ’ όλους, βέβαια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην ομάδα και –φυσικά- στους παίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να κερδίσω αυτό το βραβείο. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Υπόσχομαι ότι και την καινούρια σεζόν θα δουλέψουμε σκληρά για να τους κάνουμε υπερήφανους».