Βεζένκοφ: «Ευχαριστώ, περιμένουμε τον κόσμο μας τον Οκτώβριο στο γήπεδο!»

Ο Σάσα Βεζένκοφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου, τριετούς, συμβολαίου που τον «δένει» με τον Ολυμπιακό, δήλωσε «πολύ χαρούμενος», ενώ ευχαρίστησε την οικογένεια του για την στήριξη.

Βεζένκοφ: «Ευχαριστώ, περιμένουμε τον κόσμο μας τον Οκτώβριο στο γήπεδο!»

Αφού υπέγραψε το νέο, τριετές, συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοφ, προέβη στις πρώτες του δηλώσεις σχετικά, όπου όχι μόνο εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην στήριξη που έλαβε από την οικογένειά του, όλα τα προηγούμενα χρόνια μέχρι να έρθει η καταξίωση.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος φόργουορντ είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, την ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την ως τώρα κοινή διαδρομή και τη στήριξη. Ευελπιστώ πως το μέλλον, με πολλή σκληρή δουλειά, θα είναι καλύτερο. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε πολλά, όμως, το πιστεύω αυτό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το στενό μου περιβάλλον που με στήριξε και με στηρίζει και στις χαρούμενες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξη και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας οι φίλαθλοί μας δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας, τους περιμένουμε, όμως, πλέον στο γήπεδο αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη μία Οκτώβρη. Έχουμε ανάγκη να είναι στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε υγεία και μια πάρα πολύ καλή σεζόν».