Γαλατσόπουλος: «Η δυναμική του πρωταθλήματος ενισχύεται με την επιστροφή του Ολυμπιακού»

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, στην παρουσίαση της Basket League εστίασε στην επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες καθώς και στην επανεμφάνιση των Ολυμπιακού και Απόλλωνα Πάτρας στην Α1.

Γαλατσόπουλος: «Η δυναμική του πρωταθλήματος ενισχύεται με την επιστροφή του Ολυμπιακού»

Στην επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα μετά τον Μάρτιο του 2020 και το ξέσπασμα της πανδημίας, αλλά και στην επανάκαμψη του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Πατρών στη μεγάλη κατηγορία, στάθηκε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, κατά τη σημερινή (20/9) εκδήλωση παρουσίασης της Basket League 2021-22.

Ο επικεφαλής του Συνδέσμου τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του:

«Το νέο πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό για μια σειρά από λόγους. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε ξανά το φίλαθλο κοινό μετά τον Μάρτιο του 2020 και είναι πρόκληση για όλους εμάς. Θα είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικοί στην τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και θα διαφυλάξουμε την τάξη και την ευπρέπεια στα γήπεδά μας. Η πανδημία μάς δημιούργησε επιπλέον προβλήματα, τα οποία ξεπεράσαμε.

Η δυναμική του πρωταθλήματος ενισχύεται με την επιστροφή του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Πατρών. Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε στο παρελθόν για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό, κύριο Αυγενάκη, που είναι δίπλα μας και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά μας. Ο νέος πρόεδρος, Βαγγέλης Λιόλιος, θα είναι αρωγός και είναι σημαντικό ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του επαγγελματικού μπάσκετ.

Να μην ξεχνάμε πως το μπάσκετ είναι μεγαλύτερο από όλους μας και θέλουμε να το σηκώσουμε και πάλι ψηλά».