Άρης: Έκλεισε δύο φιλικά προετοιμασίας με Κολοσσό και Ηρακλή

Με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του ενόψει της έναρξης της Basket League, ο Άρης προγραμμάτισε δύο επιπλέον φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Κολοσσό και τον Ηρακλή στο «Nick Galis Hall».

Άρης: Έκλεισε δύο φιλικά προετοιμασίας με Κολοσσό και Ηρακλή

Δύο ακόμα φιλικούς αγώνες θα δώσει ο Άρης μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (20/9), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το ξεκίνημα των υποχρεώσεών του στην Basket League.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου την ερχόμενη Τετάρτη (22/9) στις 17:00 και ακολούθως τον Ηρακλή αυτό το Σάββατο (25/9) στις 16:00.

Αμφότεροι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην κεντρική σάλα του κλειστού «Nick Galis Hall» και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κίτρινοι» θα παίξουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες φιλικό με τον Ηρακλή, αφού είχαν αντιμετωπίσει τον «γηραιό» και στις 14 Σεπτεμβρίου στο Ιβανώφειο, κερδίζοντάς τον με 82-91.

Ο Άρης στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, καθώς στον πρώτο του επίσημο αγώνα για φέτος γνώρισε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Λάρισα στη θεσσαλική πόλη το περασμένο Σάββατο (18/9), χάνοντας τον αγώνα και την πρόκριση με 68-67.