Εκλογές ΕΟΚ: Συγχαρητήρια από ΕΣΑΚΕ στον νέο πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο

Ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, τονίζοντας ότι το μπάσκετ γύρισε σελίδα.

Εκλογές ΕΟΚ: Συγχαρητήρια από ΕΣΑΚΕ στον νέο πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο

Τα συγχαρητήρια του ΕΣΑΚΕ δέχθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (12/9) ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος θριάμβευσε στις εκλογές της ομοσπονδίας μπάσκετ.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Basket League δεν παρέλειψε στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε να ευχαριστήσει και τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο για τη μακρόχρονη προσφορά του στο μπάσκετ, επισημαίνοντας πάντως ότι το άθλημα άλλαξε πλέον σελίδα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει συγκεκριμένα τα παρακάτω:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν και εύχονται καλή επιτυχία στο έργο τους στον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ που αναδείχθηκαν από τις σημερινές (12/9) εκλογές.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ευχαριστούν για την πολύτιμη προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ και για τη συνεργασία τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο και τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ.

Το ελληνικό μπάσκετ γυρίζει σελίδα και ευχόμαστε να έχουμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας συνεργασία με τον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και τα νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ».