Basket League: Την 8η αγωνιστική Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πρεμιέρα Ολυμπιακός – ΑΕΚ (pic)

Η κλήρωση της Basket League έβγαλε ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στην πρεμιέρα. Την 8η αγωνιστική στο ΣΕΦ το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Basket League: Την 8η αγωνιστική Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πρεμιέρα Ολυμπιακός – ΑΕΚ (pic)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Basket League και στην πρεμιέρα θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ. Στο ΣΕΦ την 8η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί 2-3 Οκτωβρίου (το παιχνίδι πιθανώς θα πάει για τη Δευτέρα 4/10, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει με την Μπασκόνια 1/10).

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» μετά από δυόμισι χρόνια θα γίνει στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένη για τις 20-22 Νοεμβρίου. Το ματς του δευτέρου γύρου θα γίνει 26-28 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ.

Την πρώτη αγωνιστική δεσπόζουν τα παιχνίδια Άρης-Παναθηναϊκός και Περιστέρι-Προμηθέας, ενώ ο Ηρακλής έχει ρεπό λόγω της συμμετοχής του στα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Την έβδομη αγωνιστική θα γίνει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και την δέκατη το ΠΑΟΚ-Άρης. Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και θα ακολουθήσουν τα playoffs.