Παναθηναϊκός: Ο Πρίφτης περιμένει να ολοκληρωθεί το ρόστερ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει να διανύσει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο

Παναθηναϊκός: Ο Πρίφτης περιμένει να ολοκληρωθεί το ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, υπογράμμισε ότι γίνεται καθημερινή δουλειά στην προετοιμασία, προκειμένου να βάλει στην ομάδα αυτά που θέλει ενώ στο αυριανό φιλικό με το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο, περιμένει να δει και την αντίδραση των παικτών του.

«Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο της φετινής σεζόν. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μας. Έχουμε κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ, περιμένουμε να ολοκληρωθούν και να μπουν όλοι στο γήπεδο.

Προσπαθούμε καθημερινά, να χτίσουμε τη χημεία, τους συσχετισμούς, τις συνεργασίες, σιγά-σιγά και προοδευτικά να χτίσουμε το ομαδικό παιχνίδι. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να βάλουμε κάποιους κανόνες, τον τρόπο που θα ζούμε μέσα στο γήπεδο και εκτός, να βάλουμε τις καθημερινότητές μας σε μία τάξη και να αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν ομάδα» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Αύριο θα κάνουμε το πρώτο φιλικό, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε σα μία πολύ καλή προπόνηση. Είναι λίγο πρόωρο γιατί είμαστε ούτε μία βδομάδα όλοι μαζί, αλλά έχουν έρθει τα παιδιά σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύω αύριο θα αρχίσουμε να δουλεύουμε και λίγο στο μυαλό».