Στη Ρόδο, για τον Κολοσσό, ο Κιμ Τιλί!

Ο, Γάλλος φόργουορντ - σέντερ (πρώην του Ολυμπιακού) Κιμ Τιλί, επέστρεψε στη χώρα μας αυτή τη φορά για να ξεκινήσει την συνεργασία του στον Κολοσσό Ρόδου!

Στη Ρόδο, για τον Κολοσσό, ο Κιμ Τιλί!

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τη χώρα μας ο Κιμ Τιλί επέστρεψε, αλλά όχι για διακοπές και σίγουρα όχι για τον Ολυμπιακό, όπου είχε θητεύσει την σεζόν 2017-18.

Ο 33χρονος, Γάλλος πάουερ φόργουορντ - σέντερ (των 210 εκατοστών ύψους) αφίχθη στο διεθνή αερολιμένα της Ρόδου, την Κυριακή (22/08) για λογαριασμό του Κολοσσού, προκειμένου να ξεκινήσει η συνεργασία του με την ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού»!

Ύστερα από τις σεζόν που πέρασε σε Ισπανία, Γαλλία, Μαυροβούνιο και Ιαπωνία, γυρίζει για τη δεύτερη μπασκετική του εμπειρία στην Ελλάδα προκειμένου να προσδώσει στους «θαλασσί» του κόουτς Ηλία Καντζούρη, αφενός την εμπειρία του από το υψηλό επίπεδο, αφετέρου ύψος στη φροντ λάιν, αλλά και ποικιλία στην εκτέλεση, τόσο παίζοντας με πλάτη, όσο και σουτάροντας από την περίμετρο.

Η συμφωνία για την ένταξή του στο ρόστερ των Ροδιτών είχε ανακοινωθεί στις 6/8 και 16 μέρες μετά ο Γάλλος έφτασε στο «νησί των ιπποτών» για τη μόνιμη εγκατάστασή του.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο «Κολοσσάρας», η διάσημη μασκότ της νέας του ομάδα, με τον οποίο φωτογραφήθηκε στην αίθουσα αφίξεων.

Όλοι στη Ρόδο εύχονται να έχει πιο εύχυμη θητεία του από εκείνη στον Ολυμπιακό όταν ένας τραυματισμός του υποθήκευσε την καριέρα στους Πειραιώτες...