Επίσημο: Δανεικός στο Λαύριο ο Νικολαΐδης από τον Ολυμπιακό

Στο Λαύριο θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Επίσημο: Δανεικός στο Λαύριο ο Νικολαΐδης από τον Ολυμπιακό

Στο Λαύριο θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον 20χρονο γκαρντ στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 20χρονου γκαρντ, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, στην ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT για έναν χρόνο», αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωσή τους.

Ολυμπιακός: Δίνει τον Νικολαϊδη δανεικό στο Λαύριο

Τη σεζόν 2020/21 ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε στην Α2 κατά μέσο όρο 14.6 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.7 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό Β'.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναπτυξιακής ομάδας των «ερυθρολεύκων», έχοντας ενεργή συμμετοχή και προσφορά στην επιστροφή των Πειραιωτών στην πρώτη κατηγορία. Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού, πιστεύουν στο ταλέντο και στην προοπτική του 19χρονου γκαρντ.

Ο προπονητής Χρήστος Σερέλης και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και υπάρχει η άποψη πως εκεί ο παίκτης θα μπορεί να ανταπτυχθεί ακόμη περισσότερο σαν μπασκετμπολίστας, βρίσκοντας ενεργό ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε, αυτό είναι που χρειάζεται, τόσο για να αναδείξει το ταλέντο του, όσο και για να ωριμάσει περισσότερο σαν αθλητής.