Ολυμπιακός: Δίνει τον Νικολαϊδη δανεικό στο Λαύριο

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης θα παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στο Λαύριο από τον Ολυμπιακό - Ζητούμενο να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και ενεργό ρόλο - Τον πιστεύουν οι πάντες στο μεγάλο λιμάνι. 

Ολυμπιακός: Δίνει τον Νικολαϊδη δανεικό στο Λαύριο

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναπτυξιακής ομάδας των «ερυθρολεύκων», έχοντας ενεργή συμμετοχή και προσφορά στην επιστροφή των Πειραιωτών στην πρώτη κατηγορία. Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού, πιστεύουν στο ταλέντο και στην προοπτική του 19χρονου γκαρντ.

Όμως, σύμφωνα με τον τρόπο που διαμορφώνεται το ρόστερ του Ολυμπιακού, δεν θα είναι εύκολο για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη να βρει χρόνο και ενεργό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε πως στο ρόστερ προστέθηκε τόσο ο Τόμας Ουόκαπ, όσο και ο Μιχάλης Λούντζης, συν τους Κώστα Σλούκα και Γιαννούλη Λαρεντζάκη που βρίσκονται ήδη στην ομάδα. Παράλληλα, η ομάδα ψάχνει και για «2αρο3άρι», ενώ στο "2" χρησιμοποιείται (όταν χρειαστεί) και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Λαυρίου για να παραχωρήσει με μορφή δανεισμού εκεί τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη. Η ομάδα της ανατολικής Αττικής, έκανε μία καταπληκτική σεζόν φέτος, φτάνοντας μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Χρήστος Σερέλης και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και υπάρχει η άποψη πως εκεί ο παίκτης θα μπορεί να ανταπτυχθεί ακόμη περισσότερο σαν μπασκετμπολίστας, βρίσκοντας ενεργό ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε, αυτό είναι που χρειάζεται, τόσο για να αναδείξει το ταλέντο του, όσο και για να ωριμάσει περισσότερο σαν αθλητής.