Εύβοια: Και ο Νίκος Παππάς στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών (pic)

Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια και βοηθάει στη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Εύβοια: Και ο Νίκος Παππάς στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών (pic)

Η κατάσταση στη Βόρεια Εύβοια εξακολουθεί να είναι τραγική, με τις πυρκαγιές να μαίνονται για έβδομη μέρα στην περιοχή. Πέρα από τους πυροσβέστες, πολλοί κάτοικοι και εθελοντές βοηθούν στην επιχείρηση κατάσβεσής τους και ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκος Παππάς.

Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας, ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, βρίσκεται στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο χωριό Καματριάδες, συμμετέχοντες στις ηρωικές προσπάθειες για περιορισμό και κατάσβεσης της πυρκαγιάς που συνεχίζει να μαίνεται στην περιοχή.

Το συγκεκριμένο χωριό βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του Παππά, την Αιδηψό. Οι παρευρισκόμενοι δίνουν τιτάνια μάχη με τις φλόγες, προκειμένου η πυρκαγιά να μη φτάσει προς τους Ωρεούς, τον Πύργο και στη συνέχεια προς την Αιδηψό η οποία έχει μείνει προς το παρόν μακριά από τον κίνδυνο.

Πέρα από τον Νίκο Παππά, στο σημείο βρίσκονται και βοηθούν επίσης στις προσπάθειες οι αθλητές του Τελεθριακού -ομάδα της Γ' Εθνικής μπάσκετ ανδρών- Γ. Τσιτούμης, Δ. Ματάκιας και Τ. Ανδρίτσος.