Με επιτυχία τα Papahatzis Basketball Summer Camps

Ολοκληρώθηκαν τα Papahatzis Basketball Summer Camps που πραγματοποιήθηκαν σε Νέα Μάκρη, Παλλήνη και Άγιο Στέφανο

Με επιτυχία τα Papahatzis Basketball Summer Camps

Ολοκληρώθηκαν για το φετινό καλοκαίρι τα PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMPS, που πραγματοποιήθηκαν από τις 5 Ιουλίου μέχρι τις 24/7 σε Νέα Μάκρη, Παλλήνη και Άγιο Στέφανο!

Σε αυτό το διάστημα ο κόουτς Θανάσης Παπαχατζής και οι συνεργάτες του, Γιάννης Παπαβασιλείου και Παναγιώτης Πασχάλης είχαν την ευκαιρία να μεταδώσουν τις γνώσεις και την αγάπη τους για το μπάσκετ σε κορίτσια και αγόρια 6 έως 18 ετών και εκείνα με την σειρά τους να παίξουν, να μάθουν και να κάνουν νέους φίλους!

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους, όπως, επίσης, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστούν ακόμη τις διοικήσεις των τοπικών συλλόγων για την συνεργασία τους, τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, τον Αθλητικό Σύλλογο Σχολής Παναγιωτόπουλου και τον Οίον Αγίου Στεφάνου.

Επίσης, θέλουν να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους των καμπ, τους αθλητές Βασίλη Ξανθόπουλο, Γιώργο Τσαλμπούρη, τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου και τον γυμναστή Κώστα Ντάκουλα για τις πολύτιμες πληροφορίες και εμπειρίες που μετέδωσαν στα παιδιά.