ΑΕΚ: Κοντά στην απόκτηση του Μάνι Χάρις

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό σκόρερ Μάνι Χάρις και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της συμφωνίας

ΑΕΚ: Κοντά στην απόκτηση του Μάνι Χάρις

Η ΑΕΚ προχωρά στην υλοποίηση του μεταγραφικού της σχεδιασμού με τον Στέφανο Δέδα να επιλέγει τους παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Η «Ένωση» λοιπόν ετοιμάζεται να φέρει πίσω και τον Μάνι Χάρις, δημιουργώντας ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Μετά τον Νίκο Παππά, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κολόμ, ενώ ετοιμάζεται να φέρει πίσω στην Ελλάδα και τον αρχισκόρερ, Μάνι Χάρις.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό μπόμπερ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική συμφωνία τις επόμενες ώρες.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει τόσο κοντά που απομένει ένα τηλεφωνικό ραντεβού του Μάκη Αγγελόπουλου με τον παίκτη για να κλείσει κι αυτή η μεταγραφή.

Η ΑΕΚ έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες… μεταγραφική αντεπίθεση, θέλοντας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα σεζόν με τον Στέφανο Δέδα στο τιμόνι της.

Ασφαλώς βέβαια θα πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με τα 12 ban που έχουν επιβληθεί μέχρι στιγμής από τη ΦΙΜΠΑ στην ΚΑΕ για οφειλές σε παίκτες από παλιότερες συνεργασίες.

Σε άλλη περίπτωση δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν αυτές οι συμφωνίες και η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει τελείως τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.