Παπανικολάου: «Εύχομαι να μείνει ο Παπαπέτρου, θα είμαστε φίλοι ότι κι αν συμβεί»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για το θέμα της παραμονής του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό. 

Παπανικολάου: «Εύχομαι να μείνει ο Παπαπέτρου, θα είμαστε φίλοι ότι κι αν συμβεί»

Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται στη Σύρο για το LG AegeanBall Festival τοποθετήθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ για όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Ολυμπιακού, δηλαδή την απόκτηση του Μπλατ, τα θέματα των ανανεώσεων και πήρε θέση για τις συζητήσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου με τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, τονίζοντας ότι ευχή του είναι να μείνει ο έλληνας διεθνής στον Ολυμπιακό για να διατηρηθεί το παρεάκι, ωστόσο όποια απόφαση και αν πάρει, η φιλία τους δε θα χαλάσει ποτέ.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Παπανικολάου:

«Ο Ολυμπιακός πάντα έκανε σωστές κινήσεις, θεωρώ. Ήταν το απολύτως λογικό όλα να ξεκινήσουν από τον προπονητή, κι εν συνεχεία από τον Βασίλη (Σπανούλη). Η ομάδα δουλεύει σωστά, υπάρχουν λογικές κινήσεις. Όλα μέχρι τώρα πάνε καλά, ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται και προχωράει. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον κόουτς και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε στο παρκέ.

Ο ίδιος θα αποφασίσει τι είναι το καλύτερο γι αυτόν. Ό,τι κι αν επιλέξει, θα είμαι ικανοποιημένος γιατί θα το έχει διαλέξει ο ίδιος, θα είναι το καλύτερο για εκείνον. Η φιλία δεν πρόκειται να χαλάσει ποτέ, αν υπάρχει πραγματική φιλία δεν χαλάει για κανέναν λόγο. Εύχομαι να μείνει σε εμάς, να παραμείνει το παρεάκι. Του εύχομαι το καλύτερο δυνατό. Δεν χωράνε προβλέψεις σε αυτά, πραγματικά εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο. Είτε μείνει σε εμάς, είτε πάει κάπου αλλού, να πάρει αυτό που πραγματικά θέλει».