Kοντά στην παραμονή ο Παππάς στον Παναθηναϊκό

Παρά τα δύο πρώτα "όχι", οι δύο ομάδες βρήκαν κοινό σημείο επαφής και ο Nίκος Παππάς είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Kοντά στην παραμονή ο Παππάς στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Παππάς έχει συμπληρώσει στον Παναθηναϊκό μία γεμάτη πενταετία, αποτελώντας ένα από τα αγαπημένα παιδιά, τόσο της διοίκησης, όσο και της πράσινης κερκίδας. Ο 28χρονος γκαρντ κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι", παρά το "ζεστό" ενδιαφέρον από Λοκομοτίβ Κουμπάν και Ούνικς Καζάν. Το ίδιο επιθυμεί και ο σύλλογος και για αυτόν τον λόγο του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Όμως, ο Νίκος Παππάς έχει και απαιτήσεις και για αυτόν τον λόγο απάντησε δύο φορές αρνητικά στον Παναθηναϊκό, δημιουργώντας δυσαρέστηση στη διοίκηση και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για τετραετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι από τον σύλλογο), με το σύνολο των αποδοχών να φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ. Το "τριφύλλι" επανήλθε με μία δεύτερη πρόταση, προσφέροντας κλειστό διετές συμβόλαιο με αποδοχές που έφταναν συνολικά το 1.300.000 ευρώ. Δηλαδή, 600.000 ευρώ για την πρώτη σεζόν και 700.000 ευρώ για την δεύτερη. Η προσφορά δεν ικανοποίησε και πάλι τον Νίκο Παππά, ο οποίος έδωσε ένα δεύτερο "όχι", καθώς επιθυμία του είναι ένα κλειστό συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές.

Οι δύο αρνητικές απαντήσεις όμως, δεν έφεραν ρήξη στις σχέσεις τους. Υπήρξε νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις στο οικονομικό και όλα δείχνουν πως οδεύουν προς ανανέωσης της συνεργασίας τους. Πέρα από τα χρήματα όμως, ο Νίκος Παππάς ήταν προβληματισμένος και για τον ρόλο του στο ρόστερ. Θέλει να έχει περισσότερη ενεργή συμμετοχή, έναν περισσότερο ξεκάθαρο ρόλο, κάτι που ο Τσάβι Πασκουάλ προτίθεται να το κάνει πράξη.

Ο 28χρονος γκαρντ έχει μείνει ικανοποιημένος από τα όσα έχει ακούσει τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον προπονητή του τις τελευταίες μέρες και η ανανέωση της συνεργασίας τους είναι θέμα χρόνου. Στο ενδεχόμενο που το "τριφύλλι" τον κρατήσει στο ρόστερ του θα δυναμώσει και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του, καθώς αυτός είναι και ένας από τους στόχους ενόψει της ερχόμενης σεζόν.