Αγγελόπουλοι: Σταθμίζουν όλα τα δεδομένα για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ζυγίζουν όλα τα δεδομένα γύρω από την επιστροφή ή όχι του Ολυμπιακού στην Α1

Αγγελόπουλοι: Σταθμίζουν όλα τα δεδομένα για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ζυγίζουν όλα τα δεδομένα όσον αφορά την επιστροφή ή μη του Ολυμπιακού στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Λέγεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμεί την επιστροφή της ομάδας στην Α1, καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, ώστε οι παίκτες να είναι σε εγρήγορση και να μη χάνουν τον ρυθμό τους. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία δύο χρόνια φάνηκε η έλλειψη παιχνιδιών και δεν είχε ουσιαστικό κέρδος η συμμετοχή μόνο στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να μένει εκτός πλέι οφ.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν για άλλους λόγους από την Α1. Η κόντρα με την ΕΟΚ τούς οδήγησε στην έξοδο, με το γνωστό «μέχρι τέλους» από την ΚΑΕ. Τα δύο αδέλφια ήλπιζαν να έχουν γίνει οι εκλογές ώστε να μπορούν να πάρουν πιο εύκολα την απόφασή τους, όμως τα σχέδια χάλασαν με τις απανωτές αναβολές.

Καλούνται έτσι να αποφασίσουν χωρίς να ξέρουν ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο ελληνικό μπάσκετ. Για αυτό και πολλοί θεωρούν ότι για ακόμη μία χρονιά ο Ολυμπιακός θα μείνει εκτός Α1.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα πρέπει μέχρι τα μέσα Ιουλίου να ενημερώσει σχετικά τον ΕΣΑΚΕ. Να παίξει η αναπτυξιακή ομάδα στην Α1 είναι μια σκέψη που εξετάζεται. Στην επαγγελματική λίγκα, όπως είναι λογικό, θέλουν πίσω τον Ολυμπιακό ώστε να πάρει και πάλι τα πάνω του το προϊόν. Το ίδιο φυσικά επιθυμεί και η κρατική τηλεόραση.