Ολυμπιακός Β’: Νικολαΐδης: «Είναι απόφαση της διοίκησης αν θα παίξει η ομάδα στην Α1» (vids)

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι, είπε πως η ομάδα του Ολυμπιακού Β’ έκανε αυτό που έπρεπε και εξήγησε πως το αν οι «ερυθρόλευκοι» παίξουν στην Basket League είναι απόφαση διοίκησης.

Ολυμπιακός Β’: Νικολαΐδης: «Είναι απόφαση της διοίκησης αν θα παίξει η ομάδα στην Α1» (vids)

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού Β’ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο ειδικά για εμάς τους νέους να ενταχθούμε σε ομάδα Α2. Από πέρυσι ξεκίνησε με μικρότερο ρόλο και χρόνο ώστε να προσαρμοστούμε στην ομάδα. Δεν μετράνε μόνο οι πόντοι. Η νίκη μετράει. Κάθε μέρα στην προπόνηση ήταν μια ευκαιρία. Το αν θα παίξει η ομάδα στην Α1 είναι απόφαση διοίκησης, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Θα έχει ξεκούραση λίγο και θα δούμε».

Ο Βασίλης Χρηστίδης από την πλευρά του είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν μια πολύ μεγάλη χρονιά. Άρχισε τον Αύγουστο και τελείωσε σχεδόν Ιούλιο. Δώσαμε την ψυχή μας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Υπήρχαν πολλά παιδιά μέσα στην ομάδα. Δεν ήταν μόνο τα 12 παιδιά, αλλά και όσοι μας βοηθούσαν στις προπονήσεις.

Ολυμπιακός Β΄ - Μαρούσι 93-87: Κέρδισαν την άνοδο για τη Basket League οι «ερυθρόλευκοι»! (vid, pics)

Ήταν μεγάλη χρονιά και ήθελε πνευματική σκληράδα για να πετύχουμε το στόχο. Συνεχίζουμε. Είχαμε άπειρα παιδιά, εφήβους. Η Α2 είναι δύσκολη κατηγορία. Ήταν σημαντικός ο ρόλος των προπονητών και μας βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές».