ΑΟ Π. Φαλήρου: Στο διοικητικό σχήμα Δημήτρης Αγγελόπουλος και Μανώλης Μούτσος!

Νέα εποχή στον σύλλογο του Παλαιού Φαλήρου, καθώς μπαίνουν στο διοικητικό σχήμα οι Δημήτρης Αγγελόπουλος και Μανώλης Μούτσος

ΑΟ Π. Φαλήρου: Στο διοικητικό σχήμα Δημήτρης Αγγελόπουλος και Μανώλης Μούτσος!

Η …βόμβα έσκασε, καθώς από σήμερα ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου αλλάζει σελίδα με τους Δημήτρη Αγγελόπουλο και Μανώλη Μούτσο να μπαίνουν δυναμικά στον σύλλογο, με στόχο να αναβιώσουν οι παλιές εποχές!

Η πολυαναμενόμενη είσοδος του Δημήτρη Αγγελόπουλου στο διοικητικό σχήμα, η επαναδραστηριοποίηση του παλιού παίκτη και σημαντικού επιχειρηματία εστίασης, Μανώλη Μούτσου σε συνδυασμό με την παραμονή του Προέδρου Νίκου Δέτση, του επιχειρηματία Μιχάλη Μουρκάκου, και των παλαιών παραγόντων με μεγάλη προσφορά μέχρι τώρα Παναγιώτη Σμυρνιώτη και Νίκου Ζώρζου, καθώς και του Βαγγέλη Θωμά, φέρνουν άλλον αέρα στο Παλαιό Φάληρο!

Παράλληλα, ο διακεκριμένος γιατρός Γιώργος Καραχάλιος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Η παρουσία αυτής της δυναμικής ομάδας αποτελεί εγγύηση ότι τα καλύτερα είναι προ των πυλών, άλλωστε κανένας δεν έκρυψε ότι αυτή η επανασύσταση της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με στόχο το τμήμα μπάσκετ να βρεθεί εκεί που πραγματικά ανήκει. Παράλληλα, σε ρόλο General Manager αναβαθμίστηκε ο έμπειρος τεχνικός Μάριος Γούναρης.

Αναλυτικά η νέα Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος

Πρόεδρος: Ν. Δέτσης

Εξαμελής Επιτροπή:

  1. Μ. Μουρκάκος
  2. Δ. Αγγελόπουλος
  3. Μ. Μούτσος
  4. Π. Σμυρνιώτης
  5. Ν. Ζώρζος
  6. Β. Θωμάς

General Manager: Μ. Γούναρης

Υπεύθυνος Ιατρικού τιμ: Γιώργος Καραχάλιος