Βασίλης Μουράτος: «Αλλάξαμε το τσιπάκι, πήραμε ενέργεια» (vid)

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για τη νίκη του Λαυρίου επί του Παναθηναϊκού, τη συνέχεια και το μυστικό της ομάδας.

Βασίλης Μουράτος: «Αλλάξαμε το τσιπάκι, πήραμε ενέργεια» (vid)

Το Λαύριο ισοφάρισε τη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό και ο γκαρντ της ομάδας, Βασίλης Μουράτος εξήγησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το πως άλλαξε η εικόνα σε σχέση με τον πρώτο τελικό.

Λαύριο – Παναθηναϊκός 94-89: Αντέδρασε και απάντησε! (highlights)

Τι είπε για τη συνέχεια αλλά και το μυστικό της ομάδας του Λαυρίου που έχει φτάσει στους τελικούς και όχι μόνο απέκλεισε τον Προμηθέα αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας τον δεύτερο τελικό.

Λαύριο - Παναθηναϊκός 94-89: Η τρίποντη «βόμβα» του Κάρτερ που έστειλε το ματς στην παράταση! (vid)

«Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός μας έδειξε την πραγματική αλήθεια, εμείς είχαμε ακόμα το μυαλό μας στη σειρά με τον Προμηθέα. Η εικόνα μας ήταν ντροπιαστική για μια ομάδα που έχει φτάσει στους τελικούς!

Σερέλης: «Δεύτερο πρωτάθλημα η σημερινή νίκη»

Θεωρώ πως σήμερα αλλάξαμε το τσιπάκι, πήραμε ενέργεια, παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε στο γήπεδό μας. Ο Παναθηναϊκός παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας... Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Εμπιστοσύνη που μας έφερε ως εδώ. Όλο αυτό το κράμα που μας συνόδευε.

Κάτας: «Μπήκαμε με λανθασμένη νοοτροπία»

Η εμπιστοσύνη μεταξύ μας και το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο γκαρντ της ομάδας του Λαυρίου, Βασίλης Μουράτος μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.